Schoonheidssalon

Ons beautyteam van Pour Vous Conijn is bijzonder blij met onze onlangs geopende schoonheidsstudio boven de winkel. Elke huid is anders en vraagt om een behandeling die helemaal is afgestemd op jouw huidtype, specifieke textuur, leeftijd en natuurlijk jouw eigen wensen. We zijn dan ook blij om te kunnen werken met o.a. het internationaal bekende en zeer kwalitatieve merk CLARINS.

In 1954 opende Jacques Courtin-Clarins in Parijs zijn eerste schoonheidssalon. Het unieke van Clarins is dat de formules van de producten wel meer dan 250 plantaardige ingrediënten bevatten. Clarins is nog steeds een familiebedrijf en heeft een bijzondere visie op schoonheid. Door de continue nieuwe ontwikkelingen van de producten en de bijzondere manier van aanbrengen zien zij in het gebruik van hun producten een combinatie van schoonheid, gezondheid en je lekker in je vel voelen.  Ons beautyteam is professioneel opgeleid en doet er alles aan om de Clarins methode zo optimaal mogelijk op jou toe te passen waardoor je huid na een behandeling weldadig aanvoelt en zichtbaar verbetert.

Bel gerust voor informatie over de behandelingen of maak meteen een afspraak: 0229 214574. Je kunt natuurlijk ook onze winkel aan de Gedempte Turfhaven 40 even binnenlopen als  je meer wilt weten.

Informatie

Heeft u een vraag voor ons?
Stuur dan een e-mail naar info@pourvoushoorn.nl of bel ons op 0229-214574.