Pour Vous Hoorn Team

Graag vertellen we je hier wat meer over ons en ons leuke team. In november 2015 hebben wij, Susanne en Michel Brouwer, het stokje overgenomen van de familie Conijn. We zijn daarmee eigenaren geworden van de franchise formule Pour Vous in Hoorn. Ook de drogisterij is door ons overgenomen en daarmee overgegaan van een DA drogist in een DIO drogisterij. We zijn er trots op dat het hele vaste team met ons is meegegaan.

De laatste jaren maken steeds meer mensen in Hoorn en omstreken kennis met ons Pour Vous concept. We willen dit concept van luxe cosmetica dan ook met ons enthousiaste team steeds verder uitbouwen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een groot deel van het bekende Rituals assortiment in huis. Onze diverse workshops worden steeds succesvoller en druk bezocht. Uit enthousiaste reacties van de deelnemers merken we dat we op de goede weg zijn. Onze laatste aanwinst is onze schoonheidsstudio waar we met de gehele CLARINS lijn werken.

We willen ons dan ook graag in de toekomst blijven onderscheiden door het beste advies op het gebied van de juiste huidverzorging, een perfecte make-up look en gezondheid. Een goede persoonlijke service is voor ons erg belangrijk; denk bijvoorbeeld ook aan onze klantenkaart waarmee je bijna altijd 25% korting krijgt op alle producten. Loop eens binnen en laat je verrassen!